ดูหนังออนไลน์
Still (2010) ตายโหง

Still (2010) ตายโหง

May. 05, 2010Thailand100 Min.TV-MA
Your rating: 0
5 1 vote

หนังออนไลน์ ดูหนังเต็มเรื่อง 507 Views

  • ตัวอย่างหนัง
  • ตัวเล่นหลัก
  • ตัวเล่นสำรอง

Still (2010) ตายโหง ดูหนัง

Still (2010) ตายโหง ดูหนัง ลักษณะเนื่อเรื่องของภาพยนตร์เรื่องนี้ ได้นำเอาข่าวหน้าหนึ่งที่เกี่ยวข้องกับเรื่องผีมาทำเป็นเนื้อเรื่องและแบ่งออกเป็น 4 ตอน โดยมีตัวละครดำเนินบทบาทให้เนื้อเรื่องเชี่ยมโยงกัน โดยมีเนื้อเรื่องดังนี้ ท่ามกลางคืนหนึ่งของผับแห่งหนึ่งชื่อSANTAKAได้มีผู้คนเข้ามาและออกไปอย่างมากมายในขณะที่ ดาว ผีขนุน ได้หลอกหลอน ล่อผู้ชายให้มาพูดเคยเพื่อขโมยของมีค่าออกไป และหนึ่งในนั้น อาร์ม ก็เป็นหนึ่งในผู้ถูกขโมยของนั้นด้วย แต่เขาไม่รู้ตัว และเดินเข้าไปในผับเพื่อไปฉลองส่งท้ายปีกับ แป้งซึ่งเป็นแฟนสาวของเขาต่อจากนี้ เนื้อเรื่อง จะเริ่มในตอน “ซานติฆ่า”

ตอนที่ 1 Still (2010) ตายโหง  ซานติฆ่าในการฉลองส่งท้ายปีที่ผับ SANTAKA นั้น เต็มไปด้วยความสนุกสนานร่าเริง และมีการจุดดอกไม้เพลิงเพื่อจัดเตรียมสังสรรค์ในงานส่งท้ายปี แม้กระนั้นด้วยความประมาทและสะเพร่าของบุคลากรสำหรับในการเล่นไฟ จึงส่งผลให้เกิดเรื่องเศร้า นั่นก็คือ อัคคีภัย ทำให้ทุกคนหนีตายกันไป แต่ว่าก็จะต้องสังเวยชีวิตในกองไฟที่เผาสิ่งต่างๆไปกันจนหมดเกลี้ยงขณะนั้น อาร์มได้ไปพักที่ห้องเช่าแห่งหนึ่ง และก็เจอผีระหว่างอาบน้ำ แม้กระนั้นปรากฏว่า เขาได้ฝันไป และดูข่าวสารก็พบว่า แป้งเสียชีวิตลงด้วยการถูกไฟคลอกตายที่ผับ

อาร์มยังไม่เชื่อว่าแป้งเสียชีวิต ก็เลยกำเนิดบันดลความฉุนเฉียว โวยวายที่งานศพของแป้งว่าเอาศพมาผิด ต่อมาแป้งก็โทรมาในอาการสำลักควัน เขาก็เลยกลับมาที่โฮเต็ล และพบว่า แป้งเป็นวิญญาณไปแล้ว และก็แสดงอาการถูกไฟเผารวมทั้งหายไป ทำให้อาร์มเสียใจมากมาย แล้วก็ยิงตัวตายแม้กระนั้นอันที่จริงแล้ว อาร์มก็ถูกไฟคลอกตายในตอนนั้น โดยที่มีแป้งกอดศพอาร์มด้วยความเศร้าใจและร้องไห้จนกระทั่งถูกไฟคลอกตายในที่สุด เมื่ออีกทั้งรู้ตัวว่าตายแล้ว วิญญาณของทั้งคู่ก็ได้เจอะกันอีกครั้งและก็แสดงความรักที่ความตายไม่อาจพลัดพรากได้

ตอนที่ 2 Still (2010) ตายโหง คุกกองปราบที่คุกแห่งหนึ่ง ก้อง โดนจับด้วยข้อหาค้ามีสารเสพติดไว้ในถือครองและถูกจำคุก ก่อนหน้าที่ผ่านมา ได้มีคนตายในเรือนจำมาแล้ว และก็ก้อง ผู้เคราะห์ร้ายก็ได้เข้าไปอยู่ในตารางนั้น อย่างไรก็ดี ก็มีสหายมาเยี่ยม และได้พูดคุยกันบ้างในระหว่างที่ก้องอยู่ในคุก ก็เกิดเหตุการณ์น่าสะพรึงกลัวหลายแบบ โดยหลักๆนั้น มีผู้ชายเสื้อแดงคนหนึ่งเข้ามาสนทนาในรอบๆดังที่ได้กล่าวผ่านมาแล้ว ในตอนนั้น ก้องหวาดกลัวมากมายจนกระทั่งเจอผีในคุกกองปราบ แม้ว่าก่อนหน้านี้ มีพระมาประพรมน้ำมนต์ให้แล้วท้ายที่สุด ก้องตกลงใจ ฆ่าตัวตายด้วยการห้อยคอในคุก และเสียชีวิตท้ายที่สุด (ในที่สุด กล้องวงจรปิดคุณภาพต่ำของกองปราบเกิดการขัดข้อง เพราะว่าการคดโกงของตำรวจ และก็ก้องก็ถูกแขวนคอตายอย่างปัญหาในเรือนจำ)

ตอนที่ 3 Still (2010) ตายโหง ศพแท็งก์น้ำปู หนุ่มน้อยหูหนวกรวมทั้งเป็นใบ้ (แล้วก็เฉลี่ยวฉลาดน้อยมากๆจนถึงน่าสยดสยอง) ผู้ส่งยาให้กับลูกค้า ได้กลับมาที่หอพักแห่งหนึ่ง โดยที่หอนี้ มีนวล สาวโรงงานอาศัยอยู่ที่หอนี้ด้วย ที่ห้องของปู เขาเก็บแอบซ่อนยาไว้ยังรอบๆต่างๆโดยที่ไม่มีใครทราบหรือเปล่ามีผู้ใดกันแน่มองเห็น ในเวลานั้น ก็มีจ๊อยส์ มาขอซื้อยาจากปู แต่ด้วยเหตุว่าไม่มีเงิน ทำให้ยอมเอารองเท้าให้และนอนค้างคืนกับปูเมื่อปูเผลอ ด้วยอาการขาดยาของจ๊อยส์ ทำให้ไปพบยามาเสพ เมื่อปูเข้ามาเจอ จึงทำบีบคอจ๊อยส์กระทั่งเสียชีวิตคาที่ ด้วยอาการกลัวของปู ก็เลยนำศพไปซ่อนในที่ใส่น้ำ

ก็เลยทำให้จ๊อยส์ที่เสียชีวิตไป ได้หลอกปูในเวลาถัดมา เมื่อศพเริ่มเน่า ทำให้ผู้อาศัยอยู่ในหอ เริ่มมีลักษณะอาการน่าชิงชังกับน้ำ เนื่องจากน้ำที่แช่ศพเริ่มเน่า จนถึงบางคนอยู่ไม่ได้ และก็จำเป็นต้องย้ายออกผีจ๊อยส์ ยังคงหลอกหลอนปูอย่างสม่ำเสมอ แล้วก็คนที่อาศัยอยู่ในหอพัก เริ่มทนใช้น้ำแช่ศพไม่ไหว จนถึง นวล ผู้ครอบครองหอพักรวมทั้งเพื่อนพ้องๆจำต้องขึ้นไปมองว่ามีอะไรแตกต่างจากปกติที่แท็งก์น้ำ ขณะนั้นปูก็ได้ขึ้นไปด้วย เมื่อนวลไปเปิดที่ใส่น้ำก็พบศพ ปูจึงเพียรพยายามผลักนวลลงแท็งก์และกดน้ำเพื่อหวังฆ่า แต่ผีจ๊อยส์จับปูลงน้ำ ส่วนนวลรอดมาได้ก็เลยรีบออกมา และปูถูกผีฆ่าตายด้วยการถูกจับอยู่ใต้น้ำ ท้ายที่สุด ก็มีรถมารับศพทั้งคู่ออกไป โดยที่นวลรู้สึกสะเทือนใจกับเรื่องที่เกิดขึ้นทั้งปวง รวมทั้งเพื่อนชายของนวลได้เข้าไปปลอบด้วย

ตอนที่ 4 Still (2010) ตายโหง  ขึ้นครู (ฆ่ากันตายในม่านรูด)ดาวได้มากระทำขายบริการโดยการรอเพศชายมารับไปนอนร่วมกัน และก็พบกับ ถั่ว แล้วก็ ดำ มาขอรับตัวไป แต่ก็มีการต่อราคา และก็ตกลงกันที่ 350 บาท รวมทั้งขับไปยังโรงแรมม่านรูดลึกลับแห่งหนึ่ง โดยมีป้าลึกลับคนหนึ่งอาศัยอยู่พร้อมด้วยแมวดำ และก็ได้จัดห้องไว้ให้อีกทั้งสามพักกัน ระหว่างนั้นก็มีการตกลงว่าคนใดกันจะอาบน้ำก่อนหลังเช่นไร เวลานี้ ถั่วได้ออกมาหาป้า รวมทั้งสะดุ้งว่าป้าคนนั้นฆ่าแมวตาย แล้วก็ป้าได้เล่าฆ่ากันตายในม่านรูดให้ฟัง และก็ถั่วก็ได้รู้ว่า ห้องที่อยู่ มีศพอยู่ใต้เตียงด้วยความหวาดกลัวของถั่ว ทำให้ถั่วไปบอกทั้งสองว่าใต้เตียงมีศพ และก็ทันใดนั้น ศพกระเด้งออกจากเตียงและก็ล้มลง ดำจึงเปิดมองพบว่าเป็นศพตัวเอง ซึ่งก็นับได้ว่า

ดำตายไปแล้ว ทำให้ดาวกลัว และมานะหนีไปในตู้เสื้อผ้า รวมทั้งเจอศพของนายถั่วซึ่งอยู่ในตู้ที่มีไว้สำหรับเก็บเสื้อผ้า ดาวตกใจมาก และดาวก็รู้ว่า นายดำมีลักษณะอาการเบี่ยงเบนทางเพศ แล้วก็บากบั่นปลุกปล้ำกับนายถั่ว จนถึงถั่วใช้มีดฆ่าเฉือนคอดำตาย แล้วก็ป้าลึกลับคนนั้น มาฆ่าถั่วด้วยความโรคทางจิต รวมทั้งซ่อนศพนายดำไว้ไต้เตียง และก็เอามีดให้ถั่วถือ ก่อนที่ถั่วตาย ก็ได้แทงที่ข้างหลังป้า และมาตายที่หน้าห้องเมื่อดาวรู้ความจริงทั้งหมด จึงรีบออกไปอพาร์เม้นท์ในทันที โดยการนั่งรถมอเตอร์ไซค์ (เนื่องจากวิ่งหาโอ่งลงไม่พบ) แต่ไม่มีกุญแจ แล้วก็รีบวิ่งออกไป เพราะเหตุว่ากลัวว่าผีจะมาหลอกอีก แล้วก็ได้นั่งซ้อนท้ายที่รถของนวลกับแฟนชายหนุ่ม แล้วก็บอกให้รีบขับออกไป แต่ในที่สุด ทั้งสามถูกรถบรรทุกที่ขับเข้ามาด้วยความเร็วสูงชนเข้าอย่างจังแล้วก็เสียชีวิตคาที่

Still (2010) Bringing front-page news related to ghost stories to make a story and divided into 4 episodes, with characters playing roles to make the story very connected. with the following contents: In the midst of one night at a pub called SANTAKA, many people come and go while Dao Phi Jackhanun haunts and lures men to talk once to steal valuables. And one of them, Arm, was also one of those stolen. but he doesn’t know and walked into the pub to celebrate the end of the year with Pang, who is his girlfriend from now on, the story will begin in the episode “Santi kills”.

Episode 1 Still (2010) Santi Kills The end of the year celebrations at SANTAKA pub are filled with joy. And there are fireworks to prepare for the end of the year party. But with the negligence and recklessness of the staff in playing with fire. Resulting in a sad story, that is, the fire caused everyone to flee to death. but had to sacrifice his life in a fire that burned everything away at that moment Arm has stayed at a rented room. and met a ghost while taking a shower however, he appeared to have dreamed, and upon looking at the news, he found Pang died of being burned to death in a pub.

Arm still does not believe that Pang died. So the source of anger was born. ranting at Pang’s funeral for bringing the wrong body Later, Pang called in a suffocating smoky state. So he came back to the hotel and found that Pang was already a spirit. and showed signs of being burned and disappeared makes Arm feel very sad and shot himself, but actually Arm was burned to death at that time. with Pang hugging Arm’s corpse with sorrow and crying until finally being burned to death when they both realized they were dead Their souls meet again and show a love that death cannot part.

Episode 2 Still (2010) Death at a police department prison, Kong, was arrested for drug trafficking in possession and imprisoned. the past There had been dead people in the prison, and the unfortunate Kong had entered the table. However, friends had come to visit. and talked to each other while Echo was in prison Then there were many kinds of frightening incidents, mainly with a red shirt man talking in the surrounding area as mentioned above. At that time, Kong was so frightened that he saw a ghost in the police station’s prison. even though before A monk comes to sprinkle holy water on him and finally Kong decides to commit suicide by hanging his neck in prison. and ultimately died because of police corruption and Kong was hanged like trouble in prison)

Episode 3 Still (2010) Dies, dead body, crab water tank. Deaf and mute young man (and very intelligent, to the point of horrible) delivering drugs to customers. Came back to one of the dormitories where Nuan, a factory girl, lived in this dormitory as well. In Pu’s room, he kept secretly hiding drugs in various places without anyone knowing or not. At that time, Joyce came and asked to buy medicine from the crab. but due to lack of money Causing to accept the shoes and sleep with the crab overnight when the crab accidentally with Joyce’s lack of medication causing him to find drugs When the crab came across therefore strangled Joyce until he died on the spot with the fear of the crab So the corpse was hid in a bucket of water.

So it made the deceased Joyce. deceived the crab in the next time When the corpse begins to rot make the inhabitants of the dormitory Began to look disgusting with the water. because the water that soaked the corpse began to rot until some people can’t live And it was necessary to move out Joyce. Still a regular haunt for crabs and the people who live in the dorms Beginning to endure using water to soak the corpse until Nuan, the owner of the dormitory and his friends have to go up to see if there is anything different from normal at the water tank. At that time, the crab also went up. When Nuan opened the water container, he found a body. The crab then tries to push Nuan into the tank and press the water to kill. But the ghost of Joyce caught the crab into the water. As for Nuan, he survived, so he hurried out. And the crab was killed by the ghost by being caught underwater. Finally, a car came to pick up both bodies. where Nuan was deeply moved by all that had happened Including Nuan’s male friend also came to comfort him.

Episode 4 Still (2010) Died, Up Kru (killing each other in the motel) Dao has come to perform prostitution by waiting for males to come to sleep together and met with Nuts and Dum came to take them, but there was Bargain And agreed at 350 baht and drove to a mysterious motel There lived a mysterious aunt with a black cat. and arranged a room for the three of them to rest In the meantime, there was an agreement on who should take a bath first and how. At this time, Nut has come out to see Auntie. Including being shocked that that aunt killed the cat Then Aunt told me about killing each other in the motel. And the nut realized that the room it was in had a dead body under the bed in fear of the nut. Causing Bean to tell them that there was a dead body under the bed. and suddenly The corpse bounced off the bed and fell. Dum then opened it and found that it was his own corpse. which can be considered

Dum is dead, scaring Dao and Mana escaping into the closet. Including finding the corpse of Mr. Bean in a closet intended for storing clothes, Dao was shocked, and Dao knew that Mr. Dam looks sexually deviant. Still and tried to wrestle with Mr. Nut Until the nut used a knife to kill and slash the black neck to death. and that mysterious aunt Let’s kill nuts with mental illness. including hiding Mr. Dam’s body under the bed and put a knife for the bean to hold before the bean dies stabbed in the back of her aunt and die in front of the room when Dao knows all the truth So hurry out to the apartment immediately. by riding a motorcycle (Because I couldn’t find the jar) but I didn’t have a key. and then rushed out because he was afraid that the ghost would come and deceive him again and sat in the back of Nuan’s car with a young man’s boyfriend Then told them to hurry and drive away, but in the end, all three were hit by a truck driving at high speed and died on the spot.

ดูหนังเรื่อง Still (2010) ตายโหง
IMDb Rating 4.4 354 votes
TMDb Rating 3.5 12 votes

หนังเรื่องอื่น ๆ ที่น่าสนใจ

Incubus (2006) วิญญาณอาถรรพณ์ ฝันสยอง
Oba The Last Samurai (2011) โอบะ ร้อยเอกซามูไร
Kakegurui The Movie (2019) โคตรเซียนโรงเรียนพนัน
Athena the Goddess of War (2010) แอทเธน่า ปฏิบัติการทุบนรก หยุดนิวเคลียร์ล้างโลก
The Menu (2022) เมนูสยอง
Love Hunter (1972)
Legend of Eight Samurai (1983) 8 ลูกแก้ว อภินิหาร
KungFu Cyborg Metallic Attraction (2009) กังฟูไซบอร์ก
The Mill (2023)
Mistress 4 (2021)
Evidence (2013) ชนวนฆ่าขนหัวลุก
Eden Of The East The Movie 2 (2010) Paradise Lost